Alumiiniovet

Valmistamme kaikki alumiiniset ulko-ovet energiaystävällisestä lämpökatkoprofiilista. Alumiinista valmistettu ulko-ovi on edullisin vaihtoehto, kun tavoitteena on energiaystävällisyys. U-arvo 1,0 W/(K•m²) on tätä päivää sillä 1.0 on täysin mahdollinen myös alumiiniovelle! Profiilivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja lämmöneristävyyden tai edullisuuden mukaan. Valmistamme myös sisätiloihin tarkoitettuja lämpökatkottomia alumiiniovia ja lasiseiniä esim. toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Alumiiniovet valmistetaan aina asiakkaan mittoihin ja ovimallit voidaan määritellä hyvin vapaasti. Rakennusjärjestelmän ansiosta ovia, ikkunoita ja julkisivuja voidaan yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovilehti voi olla lasia reunasta reunaan tai siihen voidaan laittaa potkulevy ja lasia voidaan jakaa välipienoilla. Ovi voi olla yksi- tai kaksilehtinen tai siihen voi liittyä kiinteä ikkuna sivulla tai oven yläpuolella. Ikkuna voi olla myös avattava tai oven voi sijoittaa lasijulkisivuun jossa on sekä kiinteitä laseja että aukeavia ikkunoita. Mahdollisuuksia on paljon!

Pintakäsittely

Anodisoidut värit

Anodisoinnin värikartta

Alumiiniprofiili on myös aina joko jauhemaalattu tai eloksoitu. Käytössä on RAL-Classic värikartta pulverimaaleille, anodisoidut metallivärit ja lisäksi erikoisväreinä puujäljitelmät ja valikoima RAL-värejä “struktuuri” pinnalla. RAL-väreissä valittavissa on vielä kiiltoasteet “satiini” ja “matta”. Näiden vaihtoehtojen lisäksi voidaan muita väritoiveita selvittää tehtaalta. Mm. RAL-erikoisvärejä voidaan hankkia erikoistilauksena. Kysy lisää!

Varusteet

Kaikki alumiiniovet varustetaan pulttikiinnitteisin saranoin, jotka ovat säädettävissä kolmessa suunnassa sekä helposti huollettavissa tavanomaisin työkaluin. Näin voidaan vaikka koko sarana vaihtaa, täysin käsikäyttöisten työkalujen avulla. Vaihdon yhteydessä ei tarvita tulitöitä eikä jälkiä tarvitse korjailla pensselin ja maalitörpön kanssa, vaihdettu sarana on kuin tehtaalla asennettu.

Kopiojyrsinkone

Kopiojyrsinkone jyrsii aukot lukkoa varten

Oviimme käyvät suomalaisille tutut Abloy-tuotteet kaikin puolin sekä muut suositut merkit kuten Dorma ja Roca. Toimitukseemme voi sisältyä mm. lukkorungot, ovensulkijat ja vetimet. Vaikka emme voi sarjoittaa avainpesiä emmekä asenna sähköisiä helalaitteita niin yhteistyökumppani verkostostamme löytyy tekijät myös näille töille. Kulunvalvonta ja hälytysjärjestelmien integraation koordinoimme ko. järjestelmää ylläpitävän yrityksen kanssa.

Automaatti alumiiniovet

Automaattiliukuovi

Terveyskeskuksen pääsisäänkäynti Ivalossa

Meillä on myös vuosien kokemus automaattiliukuovista sekä kilpailukykyinen yhteistyökumppani koneistotoimituksiin ja Suomen laajuinen huoltoverkosto. Tunnemme automaattioviin liittyvät määräykset ja käytännön asiat minkä ansiosta asennukset sujuvat joutuisasti ja lopputulos on siisti ja loppuun mietitty. Tutustu esimerkkeihin tekemistämme kohteista referensseistämme!