Tuotteet

Alumiiniovet

Valmistamme kaikki alumiiniset ulko-ovet energiaystävällisestä lämpökatkoprofiilista. Sisäovia varten on oma edullisempi (ns. kylmä) profiilisarjansa. Alumiinista valmistettu ulko-ovi on edullisin vaihtoehto, kun tavoitteena on energiaystävällisyys. Erikoiseristyslasilla varustettuna tavallinenkin lämpökatkoprofiili-valmisteinen pariovi saavuttaa u-arvon 1,5 W/(K•m²) ja kalliimmilla erikoisprofiileilla u-arvoksi saadaan jopa alle 1,0 W/(K•m²). Alumiiniprofiili on myös aina joko jauhemaalattu tai eloksoitu.

Kaikki alumiiniovet varustetaan pulttikiinnitteisin erikoissaranoin, jotka ovat täysin säädettävät sekä helposti huollettavissa tavanomaisin työkaluin.

Lämpökatko ulko-ovi

Lämpökatko eristää tehokkaasti

Teräsovet

Tyypillinen valmistamamme teräsovi tehdään huulletetusta teräsprofiilista, jossa on kaksinkertainen kumitiiviste. Valmistamme teräsovet myös kehittyneemmistä lämpökatkoisista ja paloluokitelluista teräsprofiileista. Näillä erikoisprofiileilla voidaan saavuttaa noin 1,0 – 1,5 W/(K•m²) u-arvo, riippuen oven tyypistä, sekä paloluokat EI90 saakka (EI30, EI60 ja EI90).

Kaikki teräsovet varustetaan hitsatuin saranoin ja ovien voi normaalikäytössä odottaa olevan huoltovapaita ensimmäiset viisi vuotta. Kovassa käytössä olevissa kohteissa, kuten liiketiloissa, varustamme aina ovet vahvemmin saranoin.

Muut profiilijärjestelmät

Käytettävissämme on myös monia muita teräs- ja alumiiniprofiilijärjestelmiä, joista valmistamme mm. liukuovia, kattoikkunoita, näyteikkunoita ja terassilasituksia.

Katso esimerkkejä täältä